Curamos

welkom

Gastenboek

Een reactie in het gastenboek stellen we zeer op prijs.

17 Reacties

 1. jap 4 november, 2015

  Ik kwam Curamos tegen op een business event waar ik zelf aanwezig was met ons eigen bedrijf. Een snelle demonstratie, een kort gesprek wekte per direct mijn interesse terwijl ik het aan de andere kant ook erg eng en onwaarschijnlijk vond.

  3 afspraken verder inmiddels…. gestopt met roken, gestopt met blowen, veel meer slapen, rust in mijn hoofd en nog veel meer. Het belangrijkste probleem waarvoor ik bij Curamos kwam is ook het meest spectaculair opgelost.

  Mijn hernia die op bleef spelen , de pijn en de verkramping daardoor van mijn onder lichaam…

  Inmiddels weer aan het trainen in het rugcentrum waar blijkt dat ik veel meer kan bewegen, zwaarder kan trainen en zonder pijn mijn dag kan doorleven.

  Ongelofelijk!! Ik ben er nu naar toe aan het werken om mijn oude sport weer op te pakken. Een vechtsport die niet meer mogelijk was door mijn rug problemen.

  Al met al ben ik ontzettend enthousiast en zal ik mensen graag doorsturen naar Miquel als zij behoefte hebben aan verbetering in hun persoonlijke situatie.

  Zakelijk gezien heb ik ineens meer rust. Het bellen en prospekten gaat veel beter en ik twijfel niet meer zo aan mijzelf.

  Dank je wel Miguel!! Erg top! Ik hoop dat we in contact blijven met elkaar en elkaar versterken daar waar nodig.

  x jap

 2. Kimalou 15 oktober, 2015

  Voor het eerst een klankschaal concert van Miguel ervaren: het was erg mooi. Naast klankschalen gebruikt hij ook andere instrumenten die een verrassend effect geven in het geheel. Miguel begeleid de deelnemers op een hele prettige en rustige manier. Verder was het een prachtige, sfeervolle locatie, en was de organisatie in zijn geheel goed verzorgd.

 3. Petra Thoen 13 oktober, 2015

  Hoi Miguel,
  Bedankt voor je concert bij Ella afgelopen vrijdag. Ik heb het als zeer persoonlijk ervaren, ondanks dat we met 10 personen aanwezig waren. Ik heb er een krachtig, blij gevoel aan over gehouden. Bedankt voor de mooie ervaring.
  Groetjes Petra.

 4. kimm 24 juni, 2015

  De TOM sessies waren bijzonder: mijn hoofd kon er niet bij en dat is nieuw voor mij. Loslaten en durven voelen daar heb ik me mee bezig gehouden. Miguel is iemand die me snel vertrouwen gaf om mezelf te mogen zijn. Heb hem ervaren als professioneel en menselijk, een bijzonder prettige combinatie.
  Miguel nam later nog contact op om te vragen hoe de sessie na heeft gewerkt.
  Ook heel bijzonder is de klankschaalmassage, intens die trillingen in m’n lijf. De pijn in mijn schouder is drastisch afgenomen, heel fijn!
  Ik zou iedereen aanraden om eens langs te gaan.

  Bedankt !

 5. Kimalou de Mol 12 maart, 2015

  Ik heb drie TOM sessies gevolgd bij Miguel en tijdens de sessies gewerkt aan thema’s als: vertrouwen op mezelf, overgave en loslaten, mezelf durven zijn en mezelf durven uiten.
  Tijdens de sessies ervaar ik Miguel als een hele prettige therapeut: hij weet wat hij doet, hij is betrouwbaar en sluit (intuïtief) heel goed aan bij mijn proces. Hij blijft goed in verbinding met mij, waardoor hij steeds goed weet in te spelen op wat ik op dat moment nodig heb.
  Ik heb ervaren dat hij echt de tijd voor mij nam en ik voelde mij heel veilig om echt even alle emoties te doorleven, te uiten en los te laten. Heerlijk, want dat luchtte enorm op.
  Ook heb ik een stukje behandeling met klankschalen mogen ervaren, dit was een intense ontspanning voor mij. Dus, weet je nog niet zeker of een TOM sessie iets voor jou is, dan kan ik je zeker een klankschaal behandeling aanraden, gewoon geheel ter ontspanning.
  Hoe een TOM sessie nu precies werkt kan ik je niet uitleggen, ik kan je wel vertellen dat er in korte tijd positieve veranderingen ontstonden in mijn leven. Omdat ik tijdens de sessie mezelf toegestaan heb emoties te uiten, ontstond er vooruitgang in mijn bedrijf. Ook merkte ik dat vertrouwen en weerstand los laten (stoppen met vechten) waren toegenomen.
  Dank je wel, Miguel.

 6. kelly 18 februari, 2015

  Hoi Miguel
  Ik ben een aantal keren bij je geweest en wat jij bij mij in werking hebt gezet is een zeer bijzondere, emotionele en kom tot jezelf ervaring. Het is haast niet te beschrijven wat er allemaal gebeurt tijdens en na de behandeling. Ik ben ook heel blij dat ik de stap genomen heb om bij je in behandeling te gaan. Zit nu ook veel beter in mijn vel en kan veel beter tot rust komen die ik nodig heb. Super bedankt daarvoor..
  Groetjes Kelly

 7. Aukje 19 oktober, 2014

  Miguel, de 3 touch of matrix behandelingen waarvoor ik bij je ben geweest hebben mij zeer geholpen. Ik voel me een stuk rustiger vanbinnen. Heb het gevoel dat ik heel wat overbodige bagage van me af heb kunnen gooien. Hierdoor voel ik me vrolijker, opener en energieker. Ik kan me makkelijker afsluiten voor negatieve invloeden van buitenaf, zo is er weer nieuwe plaats voor positieve energie. Ik voel me veel meer in balans!
  Zoals je zei bedank ik niet alleen jou maar ook mezelf voor deze fijne ontwikkeling!
  Groetjes Aukje

 8. Marion 4 juli, 2014

  Maar liefst 3 helende reizen heb ik met Elles mogen doorlopen. Spannend en met toch wel de nodige zenuwen in mijn buik begonnen met de emotionele reis. En emotioneel was het! Ik reisde tot het diepste van mijn zijn. Kwam zaken tegen waar ik het bestaan niet van wist. Vorige levens passeerden de revue en gaven me inzichten waarom ik nu bepaald gedrag of behoeften had. Het was Heftig, Vermoeiend, Openbarend, maar bovenal Mooi en Dankbaar! En wat een Opluchting naderhand.

  Zoveel opluchting dat ik nog wel een reis wilde maken. Dit keer een levensdoelreis. Minder heftig maar ook weer met ondenkbare inzichten. Wat is mijn rol hier op aarde en wat moet ik met de talenten die ik heb meegekregen.

  En de laatste reis die ik doorliep was een designerreis.
  Weer belande ik in een vorig leven. Lang lang geleden geleefd. Waarschijnlijk ergens in de middeleeuwen waar een overtuiging was ontstaan die mijn gedrag tot op de dag van vandaag beïnvloedde zonder dat ik het zelf wist.
  De overtuiging is in de designerreis herkaderd.

  De reizen hebben me nog meer bewust gemaakt van de persoon die ik ben, en waar ik voor sta. Ik sta krachtig in mijn zijn. Heb op zielsniveau geruimd en het voelt onwijs opgelucht. En het Universum…. die reageerde telkens met onwijs bijzondere gebeurtenissen want na elke reis gebeurde er wel iets bijzonders.

  Wat voor mooier bewijs kun je krijgen dat een helende reis alleen maar goeds brengt.

  Dank je Elles voor deze geweldige ervaringen.
  Marion

 9. Jacqueline 10 maart, 2014

  Hoi Elles en Miguel,

  Wat heb ik veel geleerd bij jullie, de reizen bij Elles en het zalige klankschaal concert van Miquel. Het brengt verandering, het brengt positiviteit, het brengt groei. Niet alleen de “behandelingen” maar zo ook jullie zelf, zo liefdevol en zo open…. Bedankt… ♥

 10. Cecilia Couwenberg 1 november, 2013

  Beste Miguel,

  Als aanvulling op mijn emotionele groei en heling ben ik drie keer bij je geweest voor een Touch of Matrix behandeling en de laatste twee keer heb je het aangevuld met drukpunten. Ik vind het altijd welkom om mijzelf fris te houden voor het werk als psycholoog en Helende-reistherapeut. Wàt is dit een goede aanvulling op mijn Helende reizen; dit maakte in het lichaam los wat nog of weer vastzat. Je kan merken dat het lichaam feilloos weet wat je te leren hebt en ik vind deze aanpak superkrachtig! Er waren soms heftige emoties losgekomen. Na de behandeling werkte alles nog door. Ik heb nu geen last meer van spierpijn in mijn rug (dit had ik voor het eerst in mijn leven en duurde toch al wekenlang!) en ik laat mezelf makkelijker zien in gesprekken, bij het promoten van mijn praktijk en bij het geven van mijn mening. Wel blijf ik zaken graag benoemen, want al hoef je bij Touch of Matrix niet alles te weten en werkt de energie toch wel, fijn dat we achteraf dingen even konden bespreken. Ik vind je een all-round therapeut en zal mensen aanraden om te komen! Lieve groeten van Cecilia

 11. liesbeth 1 oktober, 2013

  afgelopen zondag een klankschalenconcert bij mogen wonen. ik ging er met een relaxt gevoel weg en had niet echt het gevoel dat het “iets” deed. maar ’s avonds was ik dood op. het maakt wel degelijk iets los, ik kan het alleen niet goed omschrijven, een beetje down voel ik me en nog steeds erg moe.

  maar het was een goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

  groetjes Liesbeth

 12. natasja 12 juni, 2013

  Na één Sensiconsult voelde ik me al een stuk beter. De begeleiding daarna is echt geweldig. Ik mocht je ten alle tijden bellen als dat nodig was en na een week belde jezelf om te vragen hoe de week was verlopen. Ook nu drukte je me op het hart dat ik je altijd mocht bellen. Het feit dat ik altijd op iemand terug kon vallen gaf een heel fijn gevoel. Ik heb daarna nog een consult gehad en ik zie de dingen nu weer helder, heerlijk gevoel .

  Dus Michel, nogmaals hartelijk bedankt

  Groetjes van Natasja

 13. cilia baars 3 juni, 2013

  Hoi Michel.

  Heb net jullie site bekeken. Ziet er top uit. Super info.

  Tot volgende week dinsdag

  Lieve groet Cilia

 14. Rianne 14 april, 2013

  14 april 2013 klankschalenconcert door Michel

  Een héérlijk begin van een zonnige middag en avond.

  Ik ben naar huis gezweefd.

  Een volgende keer ben ik graag weer van de partij.

  BEDANKT!

 15. Elke en koen 11 april, 2013

  Lieve Elles & Michel

  wat een prachtige website.

  Heel veel succes met jullie onderneming, kom graag een keer voor een massage wanneer ik klaar ben met mijn studie. Dan kan ik zeker een massage gebruiken. Koen ook hoor haha.

  liefs

  Elke & Koen

 16. Angelique Smits 11 april, 2013

  Michel en Elles, jullie site ziet er goed uit. Ik wens jullie heel veel succes met jullie onderneming!

 17. Ilse 9 april, 2013

  Michel en Elles, wat ziet het er goed uit. Gefeliciteerd!

  Succes, liefs Ilse

Geef een reactie