Curamos

welkom

Klankschaalmassage

 

Klankschaalconcerten


Wat is een klankschaalmassage?

Een klankschaalmassage is een helende massage, die aangevuld wordt met de klank en trillingen van klankschalen: unieke klankinstrumenten die ontstaan zijn in de Himalaya. Tijdens een klankschaalmassage neemt u plaats op de behandeltafel. Vervolgens worden de klankschalen op of naast uw lichaam gezet en zachtjes aangeslagen. Met uw ogen dicht ontspant u, terwijl u de trillingen van de klankschaal door uw lichaam voelt gaan.

Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. De klank en trillingen van de klankschalen, werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen worden.


Voor wie is de klankschaalmassage?

Klankschaalmassages zijn geschikt voor iedereen die toe is aan diepe ontspanning en nieuwe energie. Wanneer u omringd bent door klanken en trillingen, kunt u loslaten wat u bezighoudt. Een klankschaalmassage is ideaal ter ontspanning, maar kan ook lichamelijk en geestelijke klachten verhelpen én voorkomen:

Vermoeidheidsklachten;

Stress;

Negatieve emoties;

Lichamelijke klachten;

Slaapproblemen.


Klankschaalmassage bij Curamos

Curamos biedt helende klankschaalmassages, die inwerken op uw lichaam, emoties en herinneringen. Door de massage en klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een fijne, subtiele massage en worden uw lichaam en geest ontdaan van blokkades. Tijdens de behandeling bent u ongekleed (u houdt uw onderkleding aan) en wordt u toegedekt met een doek. Na de massage van 30 minuten krijgt u een klankschaalbehandeling van eveneens 30 minuten. Na deze klankschaalmassage voelt u zich als herboren en vol nieuwe energie!

€50 per klankschaalmassages


Heeft u vragen over klankschaalmassages of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

1 Reactie

 1. Riëtte de Koning 20 oktober, 2016

  Hoi Miguel,
  Een vriendin van mij zit op het moment midden in de chemokuren.
  Ze wil misschien een klankschaalmassage laten doen. Kan dat tijdens deze kuren of liever pas erna.
  Heb je binnenkort ook nog klankschaalconcerten? Dit evt. Ter kennismaking voor haar.
  Lieve groeten Riëtte

Geef een reactie