11794642_707975009308753_2864115577661512604_o[1]


Voor wie is Touch of Matrix?

Touch of Matrix is geschikt voor iedereen die worstelt met fysieke, emotionele, mentaal en spiritueel. klachten Hierbij kunt u denken aan:

Contact met je lichaam;

Oplossen van fysieke klachten;

Denken en voelen samen laten werken;

Oplossen van slapeloosheid;

Brengt je dichtbij je ware ik;

Ondersteunt bij stoppen met roken, verslaving;

Opsporen van vermoeidheidsproblemen;

Stressregulatie;

Omzetten van beperkende overtuigingen;

Fysieke trauma-healing als het lichaam daar nog hinder van ondervindt;

PTSS: posttraumatische stressstoornis


Touch of Matrix behandelt alle lagen van de mens; fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

De methodiek benadrukt het feit dat een klacht, angst, ziekte of een andersoortig probleem een blokkade is. Een logische aanname, gezien dat een mentale of emotionele klacht zich vaak uit in een fysieke blokkade en een fysieke klacht zich kan uiten in een mentale of emotionele blokkade. De kracht van Touch of Matrix is dan ook om deze klachten doeltreffend en op een ander level aan te pakken zodat de problemen of klachten letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht kunnen worden. Dat leidt altijd tot een verandering. Touch of Matrix is een perfecte aanvulling op bestaande behandelingen omdat de behandeling doeltreffend, eenvoudig en direct werkt. Vaak spreekt Touch of Matrix andere eigenschappen en functies van het lichaam aan dan traditionele behandelmethodes doen waardoor het complementair werkt met de reguliere gezondheidszorg. Natuurlijk kan Touch of Matrix ook perfect als op zichzelf staande behandelmethode worden ingezet. Het zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

de prijzen van een Touch of Matrix behandelingen zijn

€75 per sessie en we gaan er van uit 3 sessie te doen.


Heeft u vragen over Touch of Matrix of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.